Paketförslag

Middag

Middagar hålls generellt i vår festvåning, Polhemssalen, där man kan vara upp till 150 sittande gäster, klicka här för mer information om lokalen. Paketförslagen är baserade på 150 personer, men naturligtvis skiljer sig kuvertpriset beroende på antal gäster. Självfallet skräddarsyr vi menyer och koncept efter era önskemål och vår förmåga. Det är även möjligt att vi endast står för lokal, personal och servering, så begränsningarna för ert matutbud kan då beskrivas obefintliga.

Olika lokaler och koncept kan också kombineras, till exempel konferens och middag eller middag och festvåning, vilket varierar det slutgiltiga priset.

Festvåning

DeCore är utrustad med tre fasta barer, beroende på vilken känsla man vill förmedla och hur många gäster det gäller kan vi kombinera och öppna upp på olika sätt. Prisförslagen nedan innehåller lokalkostnader, städning och personal, priserna baseras på att lokalen nyttjas i 6 timmar i festsyfte. Självfallet går lokalerna att hyra i annat syfte än fest. För mer information om lokalerna klicka här.

Trerätters

Trerätters

Från 500 kronor / kuvert

En finare middag med bordsservering

Exempel på meny:
Skagentoast
Fläskfilé, bakad potatis, rödvinssås och sallad
Pannacotta

Buffé och efterrätt

Buffé och efterrätt

Från 285 kronor / Kuvert

Middag med gående bord.

Exempel på buffé:
Lax
Kyckling
Pastrami
Potatissallad
Grönsallad
Två kalla såser

Exempel på Efterrätt:
Kladdkaka och grädde

Större sällskap?

DeCore

DeCore

Från 8900 kronor

Nattklubb och publokal med två barer, lokalen rymmer upp till 300 personer. Lokalen är fördelade på två våningar genom en entrésol. På entrésolen finns en av barerna, här är det inrett med soffgrupper där man kan sitta ner och samtala eller titta ut över dansgolvet nedanför.
På nedervåningen finns den stora baren köket och hela vårt dryckesutbud. Dansgolvet är stort men kan anpassas med inredning för en mer intim känsla.

Mindre sällskap?

Gasquen

Gasquen

Från 5500 kronor

Nyrenoverad Pub-lokal i Irish Pub stil som rymmer upp till 75 personer. Lokalen är inredd med två stora bås och långbord. I lokalen finns bland annat biljardbord, med de mörka färgerna är lokalen mysig och intim.
I Baren finns ett brett utbud av öl och whisky.