Lokalerna

Polhem

Middag, dans ocSittningh konsertlokal, rymmer upp till 200 personer. I lokalen finns nyinstallerat ljud och ljus som är möjlig att nyttja för att husera ett band, uppföra teater eller spex, toasta en sittning, osv. Salen har gamla anor, med sina höga fönster och takmålning är den stilistik med en balkong längs ena kortsidan som tittar ut över salen en våning upp och passar därför utmärkt för finare event. Även om salen är gammaldags och vacker är den stilren och lätt att göra om, dras de mörka gardinerna för och ljuset igång passar den lika bra som dansgolv till en stor fest eller en spelning.

 

DeCore   

DeCore TentaPhest IINattklubb och publokal med två barer, lokalen rymmer upp till 300 personer. Lokalen är fördelade på två våningar genom en entrésol. Entrésolen är inred med soffgrupper där man kan sitta ner och samtala eller titta ut över dansgolvet nedanför. På nedervåningen finns stora baren med tillgång till kök och hela vårt dryckesutbud. Under våra pubkvällar serveras det från en meny med typisk pubmat. Här finns också ett stort dansgolv. Även denna lokal har nyinstallerat ljud och ljus.

Gasquen

Gasquen Inslussningen 2013Pub-lokal i Irish Pub stil som rymmer upp till 75 personer, renoverad 2013. Lokalen är inredd med två stora bås och långbord efter behov. I lokalen finns såväl biljardbord som darttavla, med de mörka färgerna är lokalen mysig och intim. Även här serveras det kall öl från fatsystemet och kan man välja utifrån ett bredare utbud av Whiskey.