Festvåning

DeCore är utrustad med tre fasta barer och en portabel, beroende på vilken känsla man vill förmedla och hur många gäster det gäller kan vi kombinera och öppna upp på olika sätt. Prisförslagen nedan innehåller lokalkostnader, städning och personal, priserna baseras på att lokalen nyttjas i 6 timmar i festsyfte. Självfallet går lokalerna att hyra i annat syfte än fest. För mer information om lokalerna klicka här.

Pub

Från 8600kr vid sällskap under 150 personer
Nattklubb och publokal med två barer, lokalen rymmer upp till 300 personer. Lokalen är fördelade på två våningar genom en entrésol. På entrésolen finns en av barerna,
här är inrett med soffgrupper där man kan sitta ner och samtala eller titta ut över dansgolvet nedanför. På nedervåningen finns den stora baren köket och hela vårt dryckesutbud.
Dansgolvet är stort men kan anpassas med inredning för en mer intim känsla. Även denna lokal har nyinstallerat ljud och ljus.

Gasquen

Från 5500kr
Nyrenoverad Pub-lokal i Irish Pub stil som rymmer upp till 75 personer. Lokalen är inredd med två stora bås och långbord. I lokalen finns såväl biljardbord som darttavla, med de mörka färgerna är lokalen mysig och intim. I Baren finns ett brett utbud av öl och ett brett utbud av Whiskey.